Vaihtoehto omalle yritykselle

Erot omaan yritykseen, palkansaaja vai yrittäjä

Odealin kautta toimiessasi olet palkansaajan asemassa, et yrittäjä. Työskentelet kuitenkin itsenäisesti ja yrittäjämäisesti ja Sinulla säilyy palkansaajan työttömyysturva.
Teknisesti jokaisen toimeksiannon ajaksi syntyy määräaikainen työsuhde, josta saat tarvittaessa työtodistuksen. Maksamme jokaisen palkanmaksun yhteydessä lomakorvauksen.

Mille aloille

Odealin palvelumalli sopii lähes kaikille aloille. Tällä hetkellä suurin osa käyttäjistä on konsultteja, myyjä, rakennusmiehiä, siivoojia, kääntäjiä ja IT-alan työntekijöitä. Yhdistävä tekijä käyttäjissä on se, että he myyvät lähes yksinomaan omaa osaamistaan.

Teemme tarvittaessa sopimukset toimeksiantajiesi kanssa, mikäli he niitä vaativat.

Mikäli Sinulla on epäselvää, sopiiko Odeal juuri Sinun alallesi, otathan yhteyttä asiakaspalveluun.

Markkinointi ja myynti

Voit keksiä itsellesi markkinointinimen, joka näkyy laskuissa asiakkaallesi. Kerro asiakkaallasi, että laskutat työsuoritteen Odeal Oy:n kautta. Tällöin asiakas tietää asemasi ja sen, että hänellä on yksityishenkilönä oikeus kotitalousvähennykseen ja yrityksenä oikeus vähentää arvonlisävero laskutuksesta. Lisäksi usealle yritykselle Odealin palvelumalli on parempi vaihtoehto kuin palkata henkilö työsuhteeseen.

Voit halutessasi lisätä Odealin tiedot esim. nettisivuillesi tai käyntikortteihisi. Odealin y-tunnus on 2269472-8.

Laskuissa näkyy aina nimesi tai markkinontinimesi ja puhelinnumerosi.

Katso lisää www.odeal.fi

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>